Wednesday, December 07, 2005

Franzen = Saabye?

Etter at jeg hadde avsluttet Korrigeringer, gikk jeg sporenstreks på nett for å finne ut noe mer om denne Jonathan Franzen, som jeg har blitt så begeistra for. Og oppdaget at han er visst USAs Lars Saabye Christensen eller noe. Ihvertfall mener Ben Marcus det, se her. Noen som har lest noe av Marcus forresten? Eller en annen kar som virka som han kunne være interessant, Gary Lutz?

6 Comments:

At 10:24 PM, Blogger Susanne Christensen said...

Ha!

 
At 12:42 AM, Blogger Bår said...

Jøss, så nå vet altså to personer at jeg har en blogg. En amatør som meg skjønner ikke åssen du fant det ut en gang. Noen fattige timer etter at jeg snoka litt hos deg for å se hvordan proffene gjør det, også kommer du hit og setter en støkk i meg. Må jeg skjerpe meg nå?

 
At 9:29 AM, Blogger Susanne Christensen said...

Yep:) Og velkommen til.

Et tips er at koble bloggen til en statistik-side. Check den lille kulørte boks nederst på Claws. Hvis du klikker på boksen kan du blandt andet se en liste over "referrals" - listen fortæller mig hvem som linker Claws: and in this manner Bår-blog was exposed.

 
At 9:31 AM, Blogger Susanne Christensen said...

Den unge Lindholm skrev forresten om Franzen i MB, måske du har set.

 
At 11:44 AM, Blogger Bår said...

Jeg har ihvertfall sett nå. Ser ut som hverken Carl Joachim eller Audun synes Jonathan er sellout.
Ikke at jeg har lest så mye, men jeg har ikke sett noen ennå som fremhever noe av det jeg synes er finest i Korrigeringer: parallellføringen av økonomi, følelser og menneskelig interaksjon (eller kanskje analysen av den emosjonelle økonomien eller noe sånt. (noe som ligger allerede i tittelen, med sin børs-referanse).
(Dette kan også ha sin parallell i hvor høyt Franzen står i kurs i USA vs Europa vs Highbrow-USA, (et øyeblikk trodde jeg jo som sagt at jeg hadde kommet i skade for å like USAs Saabye))

Tusen takk for gode råd, Susanne.

 
At 12:54 PM, Blogger Susanne Christensen said...

No problemo:)

 

Post a Comment

<< Home